Кілометри вглиб: у Курській області новий прорив українських військ. ВІДЕО


Українські військові здійснили прорив на новій ділянці фронту в Курській області. Прорив російського кордону відбувся в напрямку населеного пункту Веселе.

Відповідне відео було опубліковане підрозділом Khorne Group 116 окремої механізованої бригади.

У підрозділі заявили, що під загрозою оточення перебуває російське угрупування строковиків кількістю не менше тисячі осіб. Це дозволить поповнити обмінний фонд.

«Зайшли, в новому місці, на кілометри, в росіюшку ….. групування російських срочніків в не одну тисячу людей під загрозою оточення», – зазначено в повідомленні.

ЗСУ у Курській області РФ

В Інституті вивчення війни (ISW) також повідомляють про просування українських військ у Глушковському районі Курської області.

«Українські сили нещодавно просунулися на південь від Веселого (на південний захід від Глушково і за три кілометри від міжнародного кордону)», — зазначили там.

Нагадаємо, що сили РФ будуть намагатись відбити підконтрольні Україні російські території до 1 жовтня. Тому російські війська намагаються наступати по обидва боки від Суджі.

Українські війська у відповідь на контрнаступ почали нові атаки на захід від Снагості Курської області та по всьому українському виступу в регіоні. Повідомлялось про механізовані атаки українськими військами в районі Глушково.

Читайте також: DeepState показав нову карту просування армії РФ на фронті

 

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Share this post

нет
scroll to top