Війська РФ планують відновити штурми: яка ситуація у Запорізькій області. КАРТА

Ані українські, ані російські джерела не повідомляли про бойові дії на заході Запорізької області. Проте окупанти планують відновити штурми у Донецькій області.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни ISW.

Повідомляється, що російські окупанти готуються відновити штурмові операції на захід від Донецька, але загарбники не просувалися в йьому районі.

Російські «воєнкори» заявили, що війська РФ проводять артилерійську підготовку поля бою, в тому числі за допомогою термобаричних артилерійських систем ТОС-1А, на ділянках на захід від Красногорівки з метою підготовки до поновлення наступу на Георгіївку, Олександропіль та Максимілянівку.

Ситуація на фронті у Запорізькій області

Один блогер заявив, що російські диверсійно-розвідувальні групи діють на захід від Красногорівки, щоб підготуватися до нових атак.

У Генштабі ЗСУ повідомили про російські атаки поблизу Красногорівки та Георгіївки.

Російські окупанти нещодавно просунулися у Вугледарському напрямку.

Російський блогер стверджував, що війська РФ атакували шахту двома хвилями та начебто досягли тактичного успіху, але зазначив, що ЗСУ все ще присутні в цьому районі, і що війська РФ ще не захопили весь шахтовий комплекс.

У Генштабі ЗСУ повідомили, що російські загарбники атакували поблизу Костянтинівки, Катеринівки та Водяного, біля Вугледара та коло Золотої Ниви.

Читайте також: Як перед наступом на Авдіївку: РФ збільшила темпи підготовки окупантів в Маріуполі

 

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Share this post

нет
scroll to top