В Україні зміниться порядок видачі повісток: що треба знати запоріжцям

Міністерство оборони України змінює умови мобілізації. Одним із важливих кроків у цьому напрямку стало рішення автоматизувати процедуру вручення повісток. Що передбачає нова схема?

Як повідомив начальник Управління інформаційних технологій Міністерства оборони Олег Берестовий, нова система передбачає генерацію повісток в електронному вигляді та їхню подальшу доставку за допомогою поштових служб.

Це дозволить уникнути ручної обробки документів та забезпечити швидку і ефективну доставку повісток.

“Замість того, щоб вручну виписувати, друкувати та підписувати кожну повістку, ми переносимо цей процес в електронний формат”, – зазначив Олег Берестовий.

Він також додав, що нова система дозволить відстежувати рух кожної повістки, починаючи від моменту її генерації і закінчуючи доставкою адресату.

Для забезпечення прозорості та безпеки процесу, кожна електронна повістка буде підписуватися електронним підписом керівника територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Крім того, в додатку “Резерв+” буде реалізована функція перевірки автентичності повістки за допомогою QR-коду. Це дозволить військовозобов’язаним переконатися в тому, що отримана ними повістка є дійсною і не була підроблена.

Читайте також: Є чотири види: які повістки можуть вручити запоріжцям

 

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

 

Share this post

нет
scroll to top