Ліга чемпіонів: «Ювентус» упевнено переграв ПСВ, «Астон Вілла» розгромила «Янг Бойз»

Туринський «Ювентус» і бірмінгемська «Астон Вілла» відсвяткували перемоги над ПСВ із нідерландського Ейндховена та швейцарським «Янг Бойз» відповідно на старті основної сітки Ліги чемпіонів 2024/25.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на результати поєдинків.

Ліга чемпіонів, основний раунд, 1-й тур
«Ювентус» – ПСВ – 3:1
Голи: Їлдіз, 21, Маккенні, 27, Гонсалес, 52 – Сайбарі, 90+3
«Янг Бойз» – «Астон Вілла» – 0:3
Голи: Тілеманс, 27, Ремзі, 38, Онана, 86

Італійський гранд завдав «червоно-білим» подвійного удару в середині першої половини. Спершу Їлдіз отримав м’яч на лівому фланзі атаки, просунувся до штрафного та класно поклав від стійки. А потім Маккенні з меж штрафного забив після проходу Гонсалеса.
Сам аргентинець і зняв усі запитання щодо переможця зустрічі. На старті другої половини Копмейнерс відібрав м’яч у центрі поля та віддав на Влаховіча. Форвард видав передачу на протилежний бік штрафного, звідки Гонсалес відправив м’яч у сітку. Гол Сайбарі в останній атаці дозволив ПСВ уникнути розгрому.
За схожим сценарієм минув матч у Берні. «Віллани» двічі засмутили швейцарський гранд ще до перерви. Відкрив рахунок Тілеманс, який зіграв на підбиранні й миттєво пробив низом у дальній кут. А потім у хаосі біля воріт «Янг Бойз» Ремзі проштовхнув м’яч за лінію.
Розгромним рахунок на 78-й хвилині, здавалося, зробив Дуран. Однак, у гольовій атаці бірмінгемців рукою зіграв Онана. Сам хавбек реабілітувався за втрачений гол на 86-й – пострілом у кут метрів із 20-ти бельгієць встановив остаточний результат поєдинку.

До слова, напередодні підготували експрес-презентацію «Болоньї» перед стартом Ліги чемпіонів.
Нагадаємо, раніше розібрали новий формат Ліги чемпіонів та інших єврокубків.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Share this post

нет
scroll to top