У Запоріжжі директорка підприємства вкрала мільйон гривень на демонтажу рейкових колій

У Запоріжжі директорка підприємства вкрала мільйон гривень на демонтажу рейкових колій

Директорка підприємства збагатилася на демонтажу колій

На початку повномасштабного вторгнення рф в Україну директорка товариства уклала з одним із комунальних підприємств Запоріжжя договір підряду на виконання демонтажу рейкових колій та їх складових по вулицях Шевченківського району міста Запоріжжя. Про це повідомили у Запорізькій обласній прокуратурі.

Читайте також: У Запоріжжі чотири комунальні заклади закупали електроенергію за завищеними цінами

Надалі ремонтні роботи були проведені силами та засобами іншого підприємства, проте товариство-підрядник умисно включило їх до свого акту приймання виконаних робіт.

Це дало йому змогу безпідставно отримати на власний рахунок понад 930 тис. грн, перерахованих із місцевого бюджету. Наразі триває досудове розслідування, директорці оголосили про підозру.

У прокуратурі не уточнили, про які саме роботи йдеться, проте можна припустити, що йдеться про проєкт «Реконструкція вул. Шевченка від вул. 8 березня до вул. Солідарності і вул. Солідарності від вул. Шевченка до вул. Калібрової в м. Запоріжжя».

Тут свого часу почали реконструкцію: прибрали трамвайні колії, розрили дорогу, лишивши тільки одну смугу, і так і покинули.

Тільки після численних звернень людей та листа до Генеральної прокуратури ситуація зрушила з місця. Завершили ремонт та відкрили рух тут тільки в грудні минулого року.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top