У Запоріжжі установлять 7 когенераційних установок

Головна мета сесії Запорізької міської ради — це прийняття необхідних рішень задля установки 7 когенераційних установок на природному газі, виробництва європейського союзу. Загальна потужність цих семи установок може становити до 25 МВт.

«Підкреслюю, що сім установок на 25 МВт це наша спільна з інвестором задача максимум. Зараз очікуємо на поставки у виробника, розуміємо складні технічні регламенти приєднання до мереж.  Тож будемо робити все можливе щоб ця задача була максимально досягнута.

Також я висловлюю подяку за те що сьогодні фактично ми розпочинаємо підготовку до запровадження великого інвестиційного проекту, за кошти Європейського інвестиційного банку, для вас можливо буде здивуванням, але чомусь ЄІБ офіційно призупинив відповідну співпрацю з міською радою. Зараз ми готуємось до нового раунду інвестиційного конкурсу: готуємо цілий проєкт пакетних пропозицій які ми обов’язково пізніше презентуємо громадськості», — розповіла на початку сесії секретар міської ради Регіна Харченко.

Регіна Харченко

Один з цих проєктів стосується будівництва центрального центру адміністративних послуг на базі комунальних приміщень за адресою бульвар Шевченка, 25 у Запоріжжі.

Славко Твердохліб, фото автора

 

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Share this post

нет
scroll to top