У Запоріжжі планують перетворити лікарню на новий мультицентр надання адміністративних послуг

Запорізькі депутати на сесії надали згоду на поділ нерухомого майна, що є спільною частковою власністю в межах КНП «Міська лікарня №10». Це необхідно для того, щоб з приміщення лікарні зробити «Мультицентр надання адміністративних послуг».

Про це стало відомо під час позачергового засідання сесії, передає 061.

Так, депутати вирішили виділити нерухоме майно у складі комунального некомерційного підприємства, яке належить ТОВ «Роджерс», що має серію аптек. За адресою бул. Шевченка, 25, де розміщується лікарня №10 і  центр ПМСД у приватного товариства є 18 «квадратів», що були приватизовані ще близько 10 років тому.

Депутати вирішили зробити цей розділ не просто так, а тому що після приєднання лікарні №10 до лікарні екстреної та швидкої медичної допомоги, приміщення медзакладу готують до нових змін.

В пояснювальній записці посадовці пишуть, що комунальні приміщення, що знаходяться за адресою лікарні готують до участі у відборі проєктів, фінансування яких може здійснюватися за рахунок субвенції в рамках фінансової угоди «Програма з відновлення України» між Україною та ЄІБ.

Так, секретар міської ради Регіна Харченко на початку сесії наголосила на тому, що влада готується до нового раунду інвестиційного конкурсу. Один з цих проєктів стосується будівництва центрального центру адміністративних послуг на базі комунальних приміщень за адресою бульвар Шевченка, 25.

На сайті платформи DREAM в розділі проєктів зазначається, що справді на базі лікарні хочуть зробити величезний мультицентр надання адміністративних послуг

«Запровадити надання всіх послуг в існуючих приміщеннях ЦНАП м. Запоріжжя не можливо. Разом з тим, маючи досвід інших міст України таких, як, наприклад, Харків, Маріуполь, Луцьк є необхідність створення і у м. Запоріжжя Мультицентру надання адміністративних послуг. Створення зазначеного центру дозволить запровадити надання, не тільки адміністративних послуг, а і публічних, муніципальних та інших послуг, які мають попит у мешканців міста», — зазначається в описі проєкту.

При цьому відомо, що медперсонал лікарні №10 очікує, що працювати та приймати пацієнтів на бульварі Шевченка вони зможуть останній місяць.

Джерело: 061.ua

Share this post

нет
scroll to top