Мешканця Мелітополя окупанти відправили за ґрати на 18 років за те, що він «планував диверсію»

Окупанти оголосили жорстокий вирок мешканцю Мелітополя, викраденому раніше просто посеред вулиці: його відправили за ґрати на 18 років.

Як пишуть журналісти РІА-Мелітополь, про це повідомила “пресслужба фсб” у захопленій частині Запорізькій області. А звинуватили 40-річного мелітопольця в тому, що він «планував диверсію»: «Громадянин України планував диверсію щодо військовослужбовців рф. Співробітники ГУР України координували діяльність чоловіка і забезпечили його компонентами вибухового пристрою. Вибухівку він планував закласти на маршруті руху колони військової техніки зс рф, але його затримали співробітники фсб у Запорізькій області. На підставі зібраних матеріалів щодо чоловіка порушено і розслідувано кримінальні справи за кількома статтями Кримінального кодексу РФ», – повідомили пропагандистські ЗМІ.

Як докази «намірів» мелітопольця окупанти продемонстрували кадри його затримання та обшуків: мешканця Медового міста грубо витягли з машини і поклали обличчям на землю. Потім почали діставати з чорного пакета новенькі снаряди, які, судячи з усього, затриманий побачив уперше.

Як уточнює РІА, судили судили псевдодиверсанта у Мелітополі. «Найсправедливіший суд» призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на 18 років з відбуванням покарання в колонії суворого режиму.

Вирок уже набув чинності: ще один мелітополець поповнив лави в’язнів Кремля.

*

Фото: ria-m.tv

Сообщение Мешканця Мелітополя окупанти відправили за ґрати на 18 років за те, що він «планував диверсію» появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top