В окупованому Бердянську – критична ситуація з кадрами

У тимчасово окупованому Бердянську склалася критична ситуація на ринку праці: не вистачає працівників у ключових сферах міського життя. Проблема охопила медичну, освітню та комунальну галузі, що суттєво впливає на якість життя місцевого населення.

Про це написала у себе на сторінці у соцмережах начальник Бердянської міської військової адміністрації Вікторія Галіціна.

Особливо гостро кадровий дефіцит відчувається у КП «Бердянськводоканал». Захоплене окупантами підприємство оголосило набір на широкий спектр посад – від робітничих спеціальностей до інженерних, – зазначила начальник адміністрації, зазначила начальник адміністрації, розповівши далі, що відбувалося на підприємстві останнім часом:

 ще у квітні з підприємства звільнилося близько двох десятків працівників. Майже за півроку окупаційна адміністрація так і не змогла вирішити цю проблему, що призвело до погіршення ситуації з водопостачанням у місті. Відсутність кваліфікованих фахівців призводить до частих аварій та проривів у комунальних мережах.

Ситуація ускладнюється тим, що проблеми з кадрами спостерігаються і в інших критично важливих сферах міського господарства.

Сообщение В окупованому Бердянську – критична ситуація з кадрами появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top