Сьогодні народному меру Запоріжжя Олександру Поляку виповнилося б 76 років

Виповнилося б… А Олександра Володимировича, якого щиро любили запорожці та ненавидили вороги міста, немає з нами вже 21 рік.

Навіть трохи більше.

Час летить неймовірно швидко.

Варто, мабуть, нагадати, що при владі Олександр Поляк був не дуже довго: з 4 червня 2000 року до 22 лютого 2003 року. Але зробити він встиг багато.

А найголовніше – він зумів повернути запорожцям довіру до міської влади. За це прості люди називали його народним мером.

«Я не крастиму і нікому не дозволю це робити!» – Олександр Володимирович неухильно дотримувався своєї обіцянки, даної в ході виборної кампанії 2000 року, коли він, як підказують мені давні записи у журналістському блокноті, набрав 47,33 відсотка виборців, які взяли участь у виборах – більше, ніж всі інші кандидати разом узяті. Я тоді, до речі, працював у команді Олександра Володимировича – невеликої, але згуртованої та орієнтованої лише на перемогу.

Як нам не вистачає такої людини, таких людей – у місті, у країні…

Володимир ШАК

P.S. Олександру Володимировичу навіть у страшному сні не могло наснитися, що в день його 76-річчя мені доведеться писати про нього… під вибухи ракет, якими російські фашисти обстрілюватимуть його улюблене місто.

*

На фото: Олександр Поляк у газеті МИГ

Сообщение Сьогодні народному меру Запоріжжя Олександру Поляку виповнилося б 76 років появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top