План перемоги, Томос, мільярди допомоги на ЗСУ: як згадують Порошенка в День народження

Сьогодні, 26 вересня, 59-й день народження відзначає Петро Порошенко. П‘ятий президент, лідер «Європейської Солідарності» увійшов в історію як проєвропейський політик, який завжди наголошує, що місце України в Європейському Союзі і НАТО. Зусиллями Петра Порошенка Україна отримала Томос, а Православна церква України — автокефалію. За його ініціативи Україна подала заявку на членство до ЄС.

Петро Порошенко

В період повномасштабного вторгнення Петро Порошенко став політиком, який витратив найбільшу кількість власних коштів на допомогу ЗСУ: понад 4,5 мільярди гривень. За ці гроші купуються тисячі FPV-дронів, засоби РЕБ, «Цукорки» для захисту бійців від ворожих дронів, вантажівки, екскаватори для фортифікацій, пересувні майстерні, прально-душові комплекси, квадроцикли та багато іншого.

Петро Порошенко

150 мільйонів гривень Порошенко інвестував у розробку новітньої системи РЕБ «Ай-Петрі», і вона вже захищає десятки кілометрів фронту. Петро Порошенко першим з українських політиків представив план перемоги Вільного світу над російською агресією.

Петро Порошенко

За його словами, для перемоги є 7 передумов.

  1. Бути разом з Україною не «скільки потрібно», а до нашої перемоги. Один відсоток ВВП усього Вільного світу має йти в Україну у вигляді зброї, техніки. У путіна в десятки разів більше солдатів, а ми маємо бути сильнішими та ефективнішими.
  2. Підтримка України зброєю. Потрібна мобілізація європейської військової промисловості. Потрібна зброя, техніка, снаряди, ППО, ракети «Таурус». Кожен день затримки – це життя українських воїнів.
  3. Пекельні санкції проти росії. Треба остаточно припинити купувати російський газ, зупинити шляхи обходу санкцій та тіньового логістичного шахрайства. Європа має позбавити росію здатності фінансувати війну.
  4. Фінансова допомога. Це має бути 20% державних коштів і 80% грошей приватних інвесторів та конфісковані російські активи. Заради цього Україна готова проводити реформи, поліпшувати бізнес-клімат та захищати верховенство права.
  5. Вступ України до Європейського Союзу.
  6. Членство України в НАТО.
  7. Демократія та боротьба з корупцією в Україні.
Формула Перемоги

«Демократія означає єдність, політичну єдність всередині країни. Це ключовий фактор нашої перемоги. Пункт номер два – це боротьба з корупцією. Ми не будемо відрізнятися від росії, якщо у нас корупція всередині країни.  І Європейський Союз має унікальний інструмент через програму в 50 мільярдів, ця програма має умови. Це мотивація, як реформувати Україну», – впевнений Порошенко.

 

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

 

Share this post

нет
scroll to top