1200 кілометрів заради України: до Запоріжжя біжить подружжя з США

«Ні … Можу заради України!» — під таким гаслом американське подружжя вирушило від кордону з Румунією до кінцевої точки у Запоріжжі.

Таким чином Нікі та Тайлер Чей мають за мету привернути увагу всього світу до війни в Україні.

Із 1200 кілометрів вони подолали вже більше половини — чоловік і дружина давно займаються спортом. Подружжя Чей вже були з гуманітарними місіями в інших країнах.

До Запоріжжя біжить подружжя з США

«Це наші друзі, які прийняли рішення підтримати Україну. Вони спортсмени і  вони тренувались та сказали: «Ми приїдемо в Україну. З їхнього фонду до нас приїздили ще в Маріуполь, 6 років тому. Нікі та Тайлер також будуть збирати кошти і для підтримки нашого дитячого фонду, і для капеланського батальйону», — розповів Пастор «Церкви добрих змін», капелан ЗСУ Геннадій Мохненко.

До Запоріжжя біжить подружжя з США

Тайлер Чей, учасник марафону впевнений: сьогодні клжен повинен максимально допомагати Україні «Я сподіваюсь це так чи інакше допоможе українцям. Ми постійно спостерігаємо що відбувається у вас. Як страждають люди, діти. І треба про це казати та допомогати. Тому й ми тут аби щось змінити в Україні».

До Запоріжжя біжить подружжя з США

Кожен день подружжя спортсменів буде бігти марафон. В середньому це 42 км. Під час маршруту вони зустрічатимуться з людьми, відвідуватимуть алеї слави Героїв та з центри підтримки переселенців.

До Запоріжжя біжить подружжя з США

Текст : Славко Твердохліб, скріншот з відео

 

Читайте також: Тривають позиційні бої: яка ситуація на фронті у Запорізькій області. КАРТА

 

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Share this post

нет
scroll to top