У Запоріжжі визначили місця організації освітнього процесу комунальних закладів загальної середньої освіти

Рішення було прийняте з метою створення безпечних умов організації освтнього процесу в комунальних закладах загальної середньої освіти Запоріжжжя в умовах дії правового режиму военного стану в Украні.

Виконавчий комітет Запорізької міської ради ВИРШІИВ:

1. Визнатити місця її освітнього процесу комунальних закладів загальної середньої освітні» «в яких планується запровадження освітнього процесу в 2024/2025 навчальному році в очній формі зі змішаним режимом навчання на базі. захисних. споруд цивільного захисту, які розташовані в: будівлях закладів та об’єктах, що перебувають: в підпорядкуванні департементу культури і туризму Запорізької міської ради відповідно до додатку.

2. Зобов’язати департамент освіти і науки Запорізької міської ради укласти відповідні договори про співпрацю та використання приміщень (захисних споруд цивільного захисту) з відповідним відшкодуванням витрат, пов’язаних з організацією освітнього процесу в будівлях відпорядкованих закладів та об’єктах, що перебувають в підпорядкуванні департаменту культури і туризму Запорізької міської ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія БІЛОВА.

Перелік закладів культури для оргацізації освітнього процесу

  • Комунальний заклад «Центр культурних послуг» вул. Вячеслава Зайцева, 9
  • Комунальний заклад «Центр культурних послуг» вул. Мирослава Симчича, 53
  • Комунальний заклад «Центр культурних послуг» пр. інженера 7 Преображенського, 15
  • Комунальна установа «Міська публічна бібліотечна система м.Запоріжжя» вул. Залізнична, 23
  • Комунальна установа «Міська публічна бібліотечна система м.Запоріжжя» вул. Закарпатського Легіону, 9

0605


Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top