Експерт пояснив, як російські ФАБ-500 дісталися цехів «Мотор-Січ» у Запоріжжі (ФОТО)

Росіяни використали рідкісні авіабомби з покращеною аеродинамікою.

Стали відомі подробиці останнього обстрілу КАБами (ФАБами) Запоріжжя, зокрема заводу «Мотор-Січ», що стався позавчора пізно ввечері, інформує Акцент.

Український експерт зі зв’язку Сергій Флеш з’ясував, що для удару по українському стратегічному підприємству росіяни використали доволі рідкісний тип авіабомб — ФАБ 500Т.

Противник розніс цехи Мотор Січ вдаривши КАБ 500. Це 42 км від фронту. За правилами скидання проводиться за 40 км від лінії фронту. Разом 82 кілометри польоту.Чому вони стали літати далі?
Трохи інша бомба ФАБ500Т (більш аеродинамічна).
Збільшення площі крил ( показую Вам на фото) , — пише Флеш у своєму телеграм-каналі.

Авіабомби ФАБ500Т

До цього росіяни при ударах по Запоріжжю, як вважалося, використовували більш «легкі» та відповідно менш руйнівні авіабомби УМПБ-Д30, оснащені реактивними двигунами для збільшення дальності польоту.

Нагадаємо, Акцент вчора показував, як виглядають квартири будинків, що постраждали від ударів авіабомб в ніч з середи на четвер.

Зазначимо, після оприлюднення російською стороною відео з ударами по заводу «Мотор-Січ» ця інформація вже не є конфіденційною. Допомогти боротися з БПЛА-розвідниками над Запоріжжям обіцяє волонтер Сергій Стерненко.

  • Чому немає вирв та яка дальність КАБів, що атакують Запоріжжя: Федоров дав пояснення (ВІДЕО)
Підписуйтесь на Акцент в


Share this post

нет
scroll to top