У жовтні запоріжці отримають незвичні квитанції за газ

З початку жовтня мешканцям багатоповерхових будинків у Запоріжжі, де було проведено технічне обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж, почнуть надходити разові квитанції на оплату цієї послуги.

Про це повідомляє АТ «Запоріжгаз».

Технічне обслуговування проводиться згідно з вимогами законодавства для забезпечення безпеки мешканців. У ході перевірок газових мереж у Запоріжжі цього року було виявлено та ліквідовано 7 тисяч витоків газу.

Вартість послуг залежить від кількох факторів: довжини газопроводів спільної власності, кількості квартир, технічних характеристик мереж, а також обсягу виконаних робіт. Граничні рівні вартості встановлені Постановою НКРЕКП від 29.11.2023 № 2242.

Мешканців просять звернути увагу на те, що реквізити для оплати за технічне обслуговування відрізняються від тих, що використовуються для оплати за розподіл газу.

Оплата за технічне обслуговування здійснюється один раз на 3 або 5 років, залежно від терміну експлуатації газових мереж у будинку. Регулярне технічне обслуговування допомагає запобігти витокам газу, пожежам та іншим небезпекам.

Реквізити для оплати технічного обслуговування:

  • ЄДРПОУ: 03345716
  • Рахунок: UA773139570000026009304042647
  • Банк: Філія — Запорізьке обласне управління АТ «Ощадбанк»
Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top