У Запоріжжі гвардійці вшанували пам’ять полеглих побратимів (фото)

Напередодні Дня захисників і захисниць України, який щорічно відзначається у день Покрови Пресвятої Погородиці (1 жовтня), запорізькі нацгвардійці вшанували пам’ять полеглих побратимів.

Як зазначає Південне оперативно-територіальне об’єднання Національної гвардії України, з глибокою скорботою та шаною бійці 23-ї окремої бригади охорони громадського порядку «Хортиця» НГУ поклали квіти до могил полеглих героїв, згадуючи їхню мужність, самовідданість та вірність Україні.

За загиблими захисниками, які віддали життя за нашу свободу, військовий священик (капелан) отець Діонісій відслужив панахиду.

«Їхній подвиг є свідченням безмежної любові до Батьківщини та незламності українського духу. Кожне життя, обірване на цій страшній війні – це величезна втрата для наших родин, для суспільства. Пам’ятаючи їхню самовідданість, ми об’єднуємося в єдиній молитві за упокій їхніх душ. Нехай вони знайдуть вічний спокій в Царстві Небесному. А ми, живі, збережемо пам’ять про них у своїх серцях і зробимо все можливе, щоб їхня жертва не була марною», – звертаючись до присутніх, сказав отець Діонісій.

Світла пам’ять усім, хто віддав життя за Україну! Герої не вмирають!

*

Фото: Південне оперативно-територіальне об’єднання НГУ

Сообщение У Запоріжжі гвардійці вшанували пам’ять полеглих побратимів (фото) появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top