У Запоріжжі 13 людей, включно з 17-річним підлітком, травмовано через російські авіаудари – ДСНС (ФОТО, ВІДЕО)

29 вересня зранку ворог наніс наймасованіших авіаційних ударів по місту. Попередньо, у результаті подій 13 людей травмовані, з них двоє врятованих (чоловік та жінка). Серед поранених 17-річний хлопець. На разі в лікарні перебуває троє людей. Кількість постраждалих встановлюється.

Нагадаємо, що вранці 29 вересня ворог вдарив по житловому сектору різних районів обласного центру. В одному місці сталося руйнування квартир з 1 по 4 поверх багатоповерхового будинку. У ході ліквідації наслідків з-під завалів надзвичайники деблокували жінку. Рятувальна операція тривала близько 30 хвилин. Під час деблокування постраждалій надавалася психологічна допомога. Каретою швидкої жінку госпіталізували до лікувального закладу. Стан травмованої лікарі оцінюють як середньої ступені важкості.

Станом на 9:30 пошуково-рятувальні роботи завершено. Наразі продовжується ліквідація наслідків авіаударів. Щодо наслідків та кількості пошкоджених приватних будинків інформація уточнюється.

Всього до ліквідації залучили 62 рятувальники та 15 одиниць техніки від ГУ ДСНС.

На місцях подій залучені поліцейські, вибухотехніки, волонтери Загону швидкого реагування Товариства Червоного Хреста України та інші профільні служби міста.

Сообщение У Запоріжжі 13 людей, включно з 17-річним підлітком, травмовано через російські авіаудари – ДСНС (ФОТО, ВІДЕО) появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top