У Києві пройде театралізована екскурсія «Ніч в Університеті» присвячена шістдесятникам

В головному корпусі Національного університету імені Тараса Шевченка 2, 4, 5 жовтня пройдуть театралізовані екскурсії “Ніч в Університеті” цього разу присвячені шістдесятникам.

Про це повідомляє «Ніч в Музеї» в Telegram.

“Ніч в Музеї” – театралізована екскурсія, що занурить в епоху покоління шістдесятників, тобто 1950-1960 роки. Захід проводить творче об’єднання «Ніч в Університеті». В заході буде також просвітницька програма розповідатимуть про появу шістдесятників, як ці люди взаємодіяли з радянською системою, поетів, художників, відновлення історичної пам’яті Розстріляне відродження і Київський державний університет.

Для того, щоб відвідати театралізовані екскурсії необхідна попередня реєстрація, а також ідентифікаційні документи, щоб модератори перевірили відповідність сформованим спискам. Вхід є цілком безкоштовним, оскільки подія фінансується грантом УКФ.

Одна людина може взяти участь в одній екскурсії, які відбуватимуться 2, 4 чи 5 жовтня, з 18.00 до 21.30.

Через розміри приміщень кількість екскурсантів у кожній групі обмежена, тож кількість місць на усі дні приблизно 600 осіб. Тому 30 вересня о 19.00 у соцмережах буде  опубліковано гугл-форми на різний час на 2, 4 і 5 жовтня [18.00, 18.20, 18.45, 19.10 і 19.30].

Тривалість  екскурсії складатиме 2 години 15 хвилин.

Дійство триватиме в головному корпусі Національного університету Тараса Шевченка.

Фото: weloveua.com

Сообщение У Києві пройде театралізована екскурсія «Ніч в Університеті» присвячена шістдесятникам появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top