Ізраїль вперше атакував центр Бейрута

Загинули троє членів «Народного фронту визволення Палестини», що визнана терористичною організацією в США, Канаді, ЄС, Великій Британії та Ізраїлі.

Про це пишуть CNN, Reuters та Asociated Press.

За даними джерел AFP, безпілотник атакував квартиру в центральному районі Кола, яка належала членам ліванського ісламістського угруповання «Аль-Джамаа аль-Ісламія» також відомому як «Ісламська група», які є союзниками «Хезболли».

An Israeli strike on a Beirut apartment block killed four people on Monday, a Lebanese security source said, the first such raid on the heart of the city since the outbreak of the war in Gaza last yearhttps://t.co/kCQvBMnx8p pic.twitter.com/70M81pBaoW

Повідомляють AFP News Agency (@AFP) September 30, 2024

Народний фронт визволення Палестини (НФОП) заявив, що троє його членів загинули в результаті удару. У заяві угруповання йдеться, що загинули начальник служби військової безпеки Мохаммад Абдель-Аал, військовий командир Імад Одех і Абдельрахман Абдель-Аал.

Це перший удар, який стався в межах Бейрута під час нинішньої ескалації –раніше ізраїльські військові атакували переважно південну околицю ліванської столиці, де розташовані обʼєкти «Хезболли», та інші райони Лівану.

Сообщение Ізраїль вперше атакував центр Бейрута появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top