На Запоріжжі через падіння БПЛА були знеструмлені споживачі

У Запорізькій області внаслідок падіння уламків БПЛА на підстанції вимикалось обладнання, при цьому знеструмлювались побутові споживачі.

Про це повідомили в Міненерго.

Загалом без електропостачання залишились 1212 абонентів.

За минулу добу через обстріли і бойові дії були знеструмлення у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Одеській, Харківській та Херсонській областях.

Окрім цього, за повідомленням Запоріжжяобленерго, енергопостачання споживачів, що залишилися без світла через вчорашні ворожі обстріли, повністю відновлено.

Минулого ранку масована рашистська атака вчергове спричинила пошкодження в електромережах Запорізького краю. Внаслідок цього було порушено енергоживлення понад 450 родин у м. Запоріжжя та 597 осель у п’яти населених пунктах Запорізького району. Попри складні умови роботи, бригади «Запоріжжяобленерго» до вечора відновили енергопостачання всіх знеструмлених абонентів.

Також протягом суботи-неділі енергетики усунули низку технологічних порушень в електромережах м. Запоріжжя та Запорізького району й заживили загалом 394 домівки.

Станом на 08:00 30 вересня внаслідок бойових дій на прифронтових територіях Запорізької області без енергопостачання залишається 3731 споживач. З технологічних причин знеструмлень немає.

Подписывайтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top