Проста та дуже смачна закуска — як приготувати запечений перець з часником

Проста та дуже смачна закуска - як приготувати запечений перець з часником

Більшість часу перець буде просто запікатися

Закуска готується дуже просто, а інгредієнтів зовсім мало і більшість з них завжди є вдома. Сьогодні розповідаємо як приготувати запечений перець з часником за рецептом українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка.

Читайте також: Аджика з гострого перцю на зиму – як приготувати

Для приготування знадобляться наступні інгредієнти:

  • 2 солодких червоних перці
  • сіль до смаку
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • 3 зуб. часнику
  • 1 ст. л. яблучного оцту 6%
  • 3 гілочки тимʼяну

1. Помийте 2 перці, видаліть насіння та прожилки, а потім наріжте кожен перець на 6 частин.

2. Посоліть перці на власний смак і викладіть їх у керамічну форму для запікання. Полийте 2 столовими ложками оливкової олії.

3. Запікайте перці 30-35 хвилин при температурі 180 градусів. Потім додайте нарізаний скибками часник, 1 столову ложку яблучного оцту та 3 гілочки тим’яну.

4. Трохи зменшіть температуру та продовжуйте запікати ще 15-20 хвилин та смакуйте закуску.

Раніше ми розповідали як приготувати бутерброд з перцем за рецептом Ольги Мартиновської.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top