Помер В’ячеслав Добринін — зірка радянської естради, який співав «Ягода малина» і «Синий туман»

На 79-му році життя помер російський композитор та співак В’ячеслав Добринін, який є автором пісень «Ягода малина», «Синий туман» та низки інших.
Детальніше про смерть музиканта та його життя розповідає РБК-Україна (проєкт Styler).

В’ячеслав Добринін помер
78-річного чоловіка не стало в одній із московських клінік, куди його госпіталізували менше тижня тому з інсультом. Про це повідомляли російські ЗМІ.
Добринін переніс три інсульти. Перший з них стався ще у 2020 році, після концертів, присвячених 50-річчю його творчої діяльності. Через проблеми зі здоров’ям артист заявив про припинення співочої кар’єри і лише зрідка з’являвся на публіці. Третій інсульт, як вже можна зрозуміти, стався в кінці вересня.
Біографія В’ячеслава Добриніна
Добринін народився 25 січня 1946 року в Москві. Його батько, Галуст Петросян, покинув сім’ю ще до народження В’ячеслава, тому він отримав прізвище матері.
З дитинства Добринін проявляв музичні здібності, граючи на губній гармошці та інших інструментах. Закінчив Московський державний університет культури і мистецтв, після чого почав свою музичну кар’єру.
В’ячеслав Добринін помер після інсульту (фото: wikipedia)
Його пісні у 1980-х і 1990-х роках звучали по всьому Радянському Союзу, а композиції «Синий туман», Ягода малина», «Не сыпь мне соль на рану» та інші стали справжніми хітами, які багато хто любив слухати навіть в Україні.
Хіти Добриніна також виконували такі зірки радянської естради, як Анна Герман («Белая черемуха»), ВІА «Самоцветы» («Все, что в жизни есть у меня» і «Будьте счастливы»), ВІА «Лейся, песня» («Где же ты была» і «Качается вагон»), ВІА «Синяя птица» («Ты мне не снишься» и «Не обижайся на меня»).
У своїх інтерв’ю Добринін, який неодноразово виступав в Україні, висловлював теплі почуття до українців. Він відзначав гостинність та доброзичливість українців, а також підкреслював, що наша культура «має особливе місце в його серці».
В’ячеслав Добринін помер у 78 років (фото: росЗМІ)
Особисте життя В’ячеслава Добриніна
Першою дружиною музиканта була жінка на ім’я Ірина, з якою він прожив у шлюбі 15 років. У цих стосунках у чоловіка народилася донька Катерина Добриніна-Макгаффі, яка є випускницею ВДІКу, знімалася у серіалі «Полуничка» та інших стрічках. Вона заміжня за телеоператором Шейном Макгаффі, і разом з ним мешкає у США. Онука співака, Софія, народилася у 2000 році, а у 2007 у нього з’явився ще й онук Олександр.
Другою дружиною виконавця також була жінка на ім’я Ірина, з якою він одружився у 1985 році та прожив до своєї смерті.
Родина мешкала на дачі в Рузькому районі Московської області на березі Озернінського водосховища.

Ми писали, що у 88 років помер голлівудський актор та музикант Кріс Крістоферсон.
Також внаслідок страшної хвороби пішов з життя зірка фільму «Поліцейський із Беверлі-Гіллз».
Для написання матеріалу були використані джерела: публікації російських ЗМІ, інформація про артиста зі сторінки Wikipedia.

Share this post

нет
scroll to top