«Планую захищати наше небо»: шоумен Джеджула розсекретив, чим займатиметься

Актор і шоумен Андрій Джеджула, який раніше розповідав, коли планує оновити дані у ТЦК, зробив несподівану заяву про своє нове навчання.
Про це пише РБК-Україна (проект Styler) із посиланням на Instagram знаменитості.

«Понеслася! Найближчі 2 тижні — тренування та підготовка! Планую захищати наше небо! Як думаєте, є шанс, що зіб’ю ворожий «шахед»?», — зазначив у своїй публікації Джеджула.
Таке рішення шоумен пояснив у короткому відео. Через те, що РФ планує збільшити виробництво ворожих дронів або, як їх ще називають «шахедів», у кілька разів телеведучий не хоче сидіти на місці. Тому він має намір пройти короткий курс, щоб навчитися збивати повітряні цілі.

Андрій Джеджула (фото: instagram.com/djedjula)
«Я вирішив, що ще, окрім волонтерської діяльності, благодійних аукціонів, я мрію ще в одному бути корисним нашому суспільству. Враховуючи, що пу..о заявило, що наступного року збільшить виробництво «Шахедів» у 10 разів, то я зрозумів, що нашій територіальній обороні буде необхідна допомога. Тому планую збивати «Шахеди», а перед цим повинен пройти курс молодого бійця», — зазначив Джеджула.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Андрій Джеджула (@djedjula)

Чим Джеджула займається під час повномасштабної війни
Артист із перших днів повномасштабного вторгнення був готовий взяти зброю до рук. Так як з 2014 року воює його двоюрідний брат, Джеджула мав удома бронежилет та все інше, що необхідно.
Також він став волонтером, їздив у гарячі точки, куди відвозив необхідну для бійців допомогу.

Андрій Джеджула (фото: instagram.com/djedjula)

Раніше український актор-воїн чесно зізнався, чи планує повернутися на фронт після серйозної травми.
Також відомий український комік приєднався до лав ЗСУ.

Share this post

нет
scroll to top