Ворог вгатив по селу Запорізької області — поранена людина

Ворог вгатив по селу Запорізької області - поранена людина

Військові рф поранили жителя села Пологівського району, який був у себе вдома

Щоденно ворог завдає по Запорізький області сотні ударів та обстрілів. Під час яких, на жаль, страждають мирні люди. Сьогодні під час ворожого обстрілу села Мала Токмачка Пологівського району Запорізької області отримав поранення чоловік, який просто був у себе вдома. 

Читайте також: Обстріл Запоріжжя 1 жовтня — загиблий був працівником комунального підприємства

Про черговий злочин військових рф повідомив у своєму телеграм-каналі голова Запорізької обласної влади Іван Федоров:

«70-річний чоловік поранений внаслідок ворожого обстрілу Малої Токмачки. Чоловік знаходився у своєму будинку, коли росіяни влаштували черговий артобстріл прифронтового населеного пункту».

Чоловіку поранило голову та руки, його доправили до лікарні.

Довідка

Ворог вгатив по селу Запорізької області - поранена людина

Тільки за минулу добу, 30 вересня, ворог 359 разів обстріляв 12 міст і сіл Запорізької області. Про це повідомили у поліції.

Військові рф завдали 10 ударів з авіації, 5 ударів із РСЗВ, 152 – з артилерії, здійснили 192 атак дронами по містах і селах Запорізького, Василівського та Пологівського районів.

У результаті обстрілів пошкоджені об’єкти цивільної інфраструктури області. Поліцейські зареєстрували 23 повідомлення про пошкодження майна людей. Інформації про постраждалих не надходило.

Ми писали, що сьогодні, 1 жовтня, близько 12.00 російські окупанти атакували Запоріжжя. А також, що у Запоріжжі запустили збір на допомогу постраждалим від ударів авіабомбами 1 жовтня — як долучитись.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top