Чи готують росіяни масштабний наступ на Запоріжжя

Російська армія активізувалася на Запорізькому напрямку. Але масштабного наступу з метою захоплення Запоріжжя не прогнозується.

Про це йдеться в матеріалі РБК-Україна.

Днями стало відомо про можливу активізацію росіян ще на одній ділянці. За словами представника Сил оборони півдня України Владислава Волошина, противник стягує особовий склад та готується до штурмів на Запорізькому напрямку.

«Можливо, підуть уперед, але на окремих локаціях. У районі Роботинського виступу, на Гуляйпільському чи Времівському напрямках. Але не буде якогось масштабного наступу, наприклад, з метою захоплення Запоріжжя», — вважає військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко.

Як зазначається в матеріалі, наразі противник йде вперед по всьому фронту в Україні. Тому що розуміє: щойно зміняться погодні умови, наступати буде складно.

Нагадаємо, минулого тижня російська армія почала атаки на Запоріжжя керованими авіаційними бомбами. Росіяни провели певні зміни у модифікації керованих авіаційних бомб. Тепер вони можуть долітати до середмістя Запоріжжя.

Читайте також: Понад 100 загиблих захисників: як виглядає Алея героїв у Запоріжжі. ФОТО

 

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Share this post

нет
scroll to top