Спортсмени громади на Запоріжжі вибороли І місце на перших літніх Всеукраїнських іграх серед громад

З 26 по 29 вересня в м. Буча на Київщині, під егідою Міністерства молоді та спорту України, НОК України, Національної асоціації спорту України та ГО ВФСТ «Колос», проходили I літні Всеукраїнські спортивні ігри серед територіальних громад України. У загальнокоманднос му заліку Перше місце здобула команда Михаілівської сільської громади Запорізької області

До фінальної частини змагань було запрошено по шість кращих команд в кожній категорії:

  • сільські,
  • селищні
  • та міські територіальні громади.

Запорізьку область представляли бронзові призери Всеукраїнських змагань 2024 року серед сільських громад з населенням до 10,0 тисяч осіб – команда Михайлівської сільської громади Запорізького району. Після офіційного відкриття розпочались баталії на всіх локаціях та майданчиках.

Першими стартували волейболісти і посіли п’яте місце, виступаючи в когорті серед міських громад. В фіналі тенісистка Діна Тіщенко виборола бронзу, а Юрій Мисюра посів сьоме місце, що в підсумку дало нашій дружині змогу посісти третє командне місце.

В змаганнях з шашок серед жінок, в надзвичайно напруженій боротьбі Алла Воробйова набрала однакову кількість ще з трьома учасниками, але за додатковими показниками була лише сьома. Дещо підняв всім настрій наш досвідчений шахіст Олексій Луговськой, посівши, знову таки лише за додатковими показниками з майбутнім чемпіоном, друге місце.

І завершили змагання учасники з дартсу. Серед чоловіків, які прогресують в цьому виді спорту з кожним змаганням, Дмитро Баштаннік замкнув першу десятку, а Тетяна Лата потрапила до фіналу і поступилась більш досвідченій спортсменці з Полтавщини та отримала срібну нагороду. У підсумку – четверте командне місце.

Така стабільність та щільність результатів в кожному виді програми дали змогу михайлівцям вибороти Перше загальнокомандне місце серед сімнадцяти команд-учасниць.

Друге – в команди Баришівської селищної громади Київської області. Третє – у команди Бродівської міської громади Львівської області.

Вітаємо команду і всіх причетних до перемоги в Перших літніх Всеукраїнських спортивних іграх серед територіальних громад України 2024 року! Подяка голові Михайлівської громади Аллі Король, яка разом з виконкомом та депутатським корпусом всіляко сприяє участі команди в таких важливих для нашої держави заходах та бере весь тягар витрат у Всеукраїнських заходах на плечі громади.

МОЛОДЦІ!

Джерело: сторінка у Facebook Анатолія Землякова (Обласна територіальна громадська організація “Всеукраїнське фізкультурно–спортивне товариство “Колос” у Запорізькій області”).

Сообщение Спортсмени громади на Запоріжжі вибороли І місце на перших літніх Всеукраїнських іграх серед громад появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top