Запоріжці сплатили до пенсійного і соціальних фондів майже вісім мільярдів гривень

Як повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Іван Саранцев, у січні-вересні поточного року платники податків регіону сплатили 7 мільярдів 883 мільйони гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Рівень надходжень минулого року перевищено на 306 мільйонів гривень.

У вересні запоріжці спрямували до пенсійного і соціальних фондів 903 мільйони гривень єдиного внеску, що на 14 мільйонів більше, ніж торік.

Податковці нагадують, що 21 жовтня – останній день сплати єдиного внеску, нарахованого за вересень роботодавцями за найманих працівників. Також цього дня спливає термін сплати єдиного внеску, нарахованого за третій квартал фізичними особами-підприємцями, у тому числі тими, які обрали спрощену систему оподаткування, особами, які провадять незалежну професійну діяльність та членами фермерських господарств. Для гірничих підприємств гранична дата сплати єдиного внеску припадає на 28 жовтня.

Сообщение Запоріжці сплатили до пенсійного і соціальних фондів майже вісім мільярдів гривень появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top