Партизани зафіксували перевезення ракет С-300 до ППО в районі Керченського мосту

Партизани зафіксували транспортування ракет С-300 до систем ППО у Криму. Йдеться про комплес, розташований у районі Керченського мосту.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал партизанського руху «АТЕШ».

«Агенти зафіксували активне транспортування ракет до різних комплексів ППО в Криму», — йдеться у повідомленні.
Це, на думку партизанів, свідчить про те, що ЗС РФ готуються до віддзеркалення масованої атаки на їхні військові об’єкти і намагаються посилити свою оборону.
«Цього разу агент виявив маршрут доставки ракет до комплексу протиповітряної оборони С-300 поблизу Керченського мосту, який намагаються зберегти всіма можливими способами», — додали в «АТЕШ».

Партизани зафіксували перевезення ракет С-300 до ППО в районі Керченського мосту (t.me/atesh_ua)

Ситуація у Криму
Російські війська захопили Крим у 2014 році. Після цього окупанти збудували там незаконну споруду — Керченський міст, що зв’язує півострів з Росією.
Враховуючи, що це будівництво незаконне, а Крим окуповано, Сили оборони України вважають переправу своєю законною ціллю для ударів. Причому Кримський міст уже обстрілювався двічі — у жовтні 2022-го, та у липні 2023-го.
На даний момент російські війська готуються до безпрецедентної атаки на Кримський міст. Згідно з новими супутниковими знімками, в районі переправи з’явилися дві ППО «Панцир» і не тільки.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Share this post

нет
scroll to top