У Запоріжжі триває опитування серед ветеранів — як долучитися

У Запоріжжі триває опитування серед ветеранів - як долучитися

Опитування допоможуть краще зрозуміти потреби ветеранів та покращити наявну систему

Департамент з питань ветеранської політики проводить онлайн-опитування серед ветеранів Запоріжжя. Воно направлене на краще розуміння їхніх потреб, щоб впровадити ефективну програму для життя ветеранів у Запоріжжі, повідомляють на сайті Запорізької міської ради.

Читайте також: Важлива думка кожного — у Запоріжжі проводять опитування серед молоді

Опитування вже на завершальній стадії, тому до нього ще можна долучитися, щоб вплинути на його результати. Саме ветерани найкраще знають, які проблеми потребують покращень у Запоріжжі. Результати опитування будуть враховані під час подальшої розробки міської комплексної програми з питань підтримки ветеранів та їх родин.

У Запорізькій міській раді зазначають, що опитування є анонімним та конфіденційним. Вся отриману інформацію використають надалі для аналізу та планування роботи.

Наразі триває два опитування (посилання всередині назви):

  • Дослідження потреб ветеранів та ветеранок Запоріжжя
  • Опитування щодо якості медичного обслуговування Ветеранів та Ветеранок в Запоріжжі

Їх проходження займе до 10 хвилин на кожне.

Раніше ми розповідали, що у Запоріжжі презентували результати опитування містян щодо відновлення громади. Майже половина опитаних має песимістичні настрої щодо відновлення громади, та вважає, що громада залишиться на тому ж етапі що і зараз. Інша половина опитаних вважає, що громада може відновитися до стану довоєнного рівня.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top