У Запоріжжі 4 жовтня відбудуться зміни у роботі чотирьох тролейбусних маршрутів

Буде призупинено рух на одній із ділянок у центрі міста

У п’ятницю, 4 жовтня, з 9:00 до 12:00 години, «Зеленбуд» проводитиме кронування дерев у центрі Запоріжжя.

У цей період буде відключена контактна мережа та тимчасово призупинено рух тролейбусних маршрутів №№ 3, 8, 14 та 17 на ділянці від зупинки «вул. Миру» до зупинки «бул. Шевченка».

Роботу маршруту № 3 «4-й Південний мкрн – пл. Запорізька» у цей час буде організовано одним тролейбусом з автономним ходом згідно з затвердженою схемою руху та чотирма тролейбусами по маршруту «4-й Південний мкрн – Вокзал Запоріжжя-ІІ».

Роботу маршруту № 8 «Сімферопольське шосе – пл. Запорізька» – двома тролейбусами з автономним ходом згідно з затвердженою схемою руху.

Роботу маршруту № 14 «Сімферопольське шосе – Набережна» – одним тролейбусом з автономним ходом згідно з затвердженою схемою руху та чотирма тролейбусами по маршруту «Сімферопольське шосе – Вокзал Запоріжжя-ІІ».

Роботу маршруту № 17 «пл. Запорізька – вул. Сєдова» буде організовано одним тролейбусом з автономним ходом згідно з затвердженою схемою руху.

Джерело: Запорізька міська рада

Сообщение У Запоріжжі 4 жовтня відбудуться зміни у роботі чотирьох тролейбусних маршрутів появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top