Стікав кров’ю на дорозі — у Запоріжжі поліція врятувала чоловіка (відео)

Стікав кров'ю на дорозі - у Запоріжжі поліція врятувала чоловіка (відео)

Поліцейські контролювали стан чоловіка до прибуття лікарів

У Запоріжжі патрульні врятували чоловіка, який стікав кров’ю просто на дорозі. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Запоріжжя.

Читайте також: У Запоріжжі поліцейські охорони затримали агресивну жінку

Днями до поліції надійшло повідомлення про скривавленого чоловіка, який лежить на дорозі. Правоохоронці вирушили на місце та виявили чоловіка із ножовим пораненням. Інспектори Катерина Бичок та Володимир Дикун оглянули громадянина та швидко наклали йому турнікет, щоб зупинити кровотечу.

До приїзду медиків, патрульні контролювали стан травмованого чоловіка, а після передали його на швидку, яка доставила чоловіка в лікарню. На місце викликали слідчо-оперативну групу, для з’ясування обставин інциденту.

Раніше ми розповідали, що у Запоріжжі правоохоронці врятували чоловіка, який впав у річку та не міг вибратися самостійно. Чоловік випадково впав у річку та 40 хвилин кликав на допомогу. Вибратися він не міг, адже при падінні травмувався. Поліцейські поклали рибалку у стабільне бокове положення, загорнули в термоковдру та перебували з ним до прибуття швидкої.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top