ЗСУ підірвали понтонну переправу на Луганському напрямку (відео)

Українські бійці знищили понтонну переправу на Луганському напрямку. Ворог використовував її для постачання підкріплення та боєприпасів.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал Сил безпілотних систем.

«Оператори 412-го окремого батальйону безпілотних систем «NEMESIS» знищили понтонну переправу на Луганському напрямку, через яку противник постачав підкріплення та боєприпаси», — пишуть Сили безпілотних систем.

Що таке понтонна переправа
Понтонна переправа — це тимчасова конструкція, що використовується для перетворення водних перешкод, таких як річки або канали, у проїзні шляхи. Вона складається з понтонів, які плавають на воді, і забезпечують підтримку для транспорту і військової техніки.
У військовому контексті понтонні переправи часто використовуються для швидкого переміщення військ, техніки та вантажів через водні перешкоди. Сили оборони знижують ворожі переправи, щоб ускладнити пересування окупантів.Такі дії можуть включати обстріли з артилерії або авіації, щоб знищити конструкцію, або застосування диверсійних груп й не тільки.

Нагадаємо, РБК-Україна писало про те, що бійці Національної гвардії знищили диверсійно-розвідувальну групу (ДРГ) окупантів на Покровському напрямку та показали відео своєї роботи.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Share this post

нет
scroll to top