Що стало коронною стравою другого сезону серіалу «Жіночий лікар. Нове життя»

Що стало коронною стравою другого сезону серіалу "Жіночий лікар. Нове життя"

Що їдять герої другого серіалу «Жіночий лікар. Нове життя»

У лікарні, де кожен лікар — герой, а кожен пацієнт — як загадка без рішення, найважливіші події часто відбуваються не в операційних, а в їдальні. Втім, мова йде не про справжню лікарню, а про популярний серіал «Жіночий лікар. Нове життя».

Читайте також: Зірка серіалу «Жіночий лікар», актор Андрій Ісаєнко розповів про життя у Запоріжжі

Актриса Ольга Кіяшко, яка грає у серіалі завідувачку гінекологічного відділення Марту Хижняк, спостерігала, які страви та в якій кількості потрапляли на столи його героїв за 40 серій другого сезону. Спостереженнями поділилась на своїй сторінці у фейсбуці.

Так, котлети в другому сезоні подавали сім разів. Проте сосиски нещодавно зʼявилися вперше взагалі за два сезони.

Кабачки смажені — для різноманіття — подавалися лише у 30 серії.

Картопля була у різних видах смажена, печена, пюре.

Взагалі, за другий сезон в до столу подали 26 кг овочів. І левова частка дісталася Астрологу з побратимами.

«Голубці стояли поруч, мов мовчазні свідки усіх кулінарних баталій, про них упродовж трьох серій говорили Гончар (Андрій Ісаєнко) і  Кондратюк (Надія Левченко), але так і не скуштували», — згадує Ольга Кіяшко.

Були й сирники та оладки від Ластівки (Слава Красовська) — відповідно 12 і 20 штук.

Втім, абсолютним рекордсменом другого сезону стали пиріжки, яких герої серіалу з’їли 84 штуки. За що пиріжки й отримують титул «коронної страви» другого сезону серіалу «Жіночий лікар. Нове життя».

Раніше ми публікували велике ексклюзивне інтерв’ю з актрисою Ольгою Кіяшко, в якому вона розповіла про зйомки у «Жіночому лікарі», життя у запорізькому гуртожитку та стосунки з кіборгом Вячеславом Зайцевим. Зокрема, професію актриси Ольга здобула у Запорізькому національному університеті.

«Запоріжжя для мене завжди було особливим містом, адже саме тут я навчалася, робила перші кроки у своїй акторській кар’єрі», — пише на своїй сторінці у фейсбуці Ольга, згадуючи нещодавню поїздку на Запорізький міжнародний кінофестиваль ЗIFF.

Як вона розповідала zprz.city, Ольга працювала у Запоріжжі у Театрі молоді акторкою і паралельно, за сумісництвом, у кінотеатрі імені Довженка режисеркою масових дійств.

Фото зі сторінки Ольги Кіяшко у фейсбуці

Що стало коронною стравою другого сезону серіалу "Жіночий лікар. Нове життя" Що стало коронною стравою другого сезону серіалу "Жіночий лікар. Нове життя" Що стало коронною стравою другого сезону серіалу "Жіночий лікар. Нове життя" Що стало коронною стравою другого сезону серіалу "Жіночий лікар. Нове життя" Що стало коронною стравою другого сезону серіалу "Жіночий лікар. Нове життя"

Джерело

Share this post

нет
scroll to top