Новий «Холостяк», 17 000 дронів на ліжку, паралельний світ: реакція соцмереж на обшук в родині посадовців Крупи

Правоохоронці Хмельниччини затримали керівницю МСЕК, депутатку від «Слуги Народу». Крупа Тетяна Василівна разом  з сином – керівником облуправління пенсійного фонду «допомагали» ухилянтам.

Під час обшуку в квартирі знайшли $6 млн доларів та елітні прикраси, при чому в ході слідчих дій посадовиця намагалась позбутися частини грошей, викинувши дві сумки з пів мільйоном доларів через вікно.

Як виявилось, сімейство володіє 30 об’єктами нерухомості в Хмельницькому, Львові та Києві, 9 елітними автівками, корпоративними правами на 48 млн грн. За кордоном у їхній власності нерухоме майно в Австрії, Іспанії та Туреччині. «Накопичено» майже $2,3 млн.

Їм загрожує до 12 років в’язниці з конфіскацією усього майна.

Соцмережі сколихнула не тільки новина, але й реакція посадовців – під час обшуку син Тетяни Крупи лежав на ліжку з грошима і перебирав доларові купюри.

Військовослужбовець Олександр Афанасьєв зауважив, що на відео – принаймні 17 000 дронів.

Нардеп Володимир Ар’єв зазначив, що Тетяна Крупа тиждень тому проголосувала ПРОТИ звернення щодо процесу обміну полоненими

Політик і громадський діяч Борислав Береза поцікавився, чи стануть відомі імена тих, хто допомагав корупціонерам

«Ось ваші пенсії» — прокоментував журналіст Ігор Гулик

Військовослужбовець Андрій Щербина запропонував створити спеціальну комісію для підтвердження інвалідності осіб, які з 2022 року отримали інвалідність.

«Холостяк сезону!» — підписав фото Василь Савчур

Читайте також: BookForum у Запоріжжі змінив назву на «Читай Форум» після обвинувачення в крадіжці: що відомо

 

 

Share this post

нет
scroll to top