У Запоріжжі відбудеться літературно-мистецький фестиваль — хто з українських письмеників приїде

У Запоріжжі відбудеться літературно-мистецький фестиваль - хто з українських письмеників приїде

У нашому місті відбудеться насичений книжковий фестиваль, відвідати який можна буде безкоштовно

12 та 13 жовтня у нашому місті відбудеться літературно-мистецький фестиваль «Читай Форум Запоріжжя». Про це повідомили на сторінці «Бібліотеки Запоріжжя» у фейсбуці.

Читайте також: Як цікаво провести вечір п’ятниці та вихідні у Запоріжжі — афіша культурних подій 4, 5, 6 жовтня 

Це — презентації книг від відомих авторів, фотозона, фірмовий мерч, панельні дискусії, дитячі зони, автограф-сесії, зустрічі з представниками топових книжкових виробництв та дуже багато інших цікавих активностей.

Як розповіла zprz.city директор комунальної установи «Міська публічна бібліотечна система міста Запоріжжя» Неллі Крамаренко, братимуть участь  не тільки запорізькі письменники, а й автори з інших міст України.

Зокрема відомо, що збираються приїхати Сашко Дерманський, Олег Гавріш, Віталій Запека, Андрій Кокотюха, Іван Андрусяк. Із запорізьких авторів чекають на Олену Красносельску, Наталію Ігнатьєву, Ярославу Дегтяренко, Валентина Терлецького. І це ще далеко не повний список учасників, програма формується. Тож, слідкуємо за новинами.

Читайте також: Провідні актриси головного театру Запорізької області розповіли про улюблені ролі, в яких їх можна побачити у новому сезоні

Книжковий форум буде проходити в одному з Незламних хабів Запоріжжя — це простір-укриття.

За словами Неллі Крамаренко, участь у фестивалі «Читай Форум Запоріжжя» безкоштовна як для учасників, так і для відвідувачів.

Мета книжкового форуму — підтримати громаду, створити у повномасштабну війну середовище емоційного розвантаження, популяризувати локальних авторів та українську мови в Запоріжжі.

Форма для реєстрації учасників https://forms.gle/pRiTGK8iGkEMufgJ7, але треба поспішити. Форма для відвідувачів буде відкрита пізніше.

Ми писали, що драматургиня Наталія Ігнатьєва переклала сценарій для прокату оскароносного фільму: що було найцікавішим.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top