Два матчі Суперліги Favbet перенесено з Запоріжжя

Два матчі першого ігрового тижня регулярного чемпіонату Суперліги Favbet буде зіграно в Дніпрі. 

У звʼязку з участю чемпіонів України в груповому раунді Кубку Європи ФІБА, дніпряни звернулися до ФБУ з проханням зіграти матчі 5 а 6 жовтня не в Запоріжжі, а на своєму майданчику СК Шиннік в Дніпрі.

Матчі Запоріжжя — Черкаські Мавпи та Запоріжжя — Кривбас, які мали відбутися 5 та 6 жовтня в запорізькому ПС Юність відповідно, буде зіграно за розкладом.

Нагадаємо, що в Запоріжжі відбулася передсезонна пресконференція БК Запоріжжя.

Президент федерації баскетболу Запорізької області Валерій Елькінсон висловив подяку Збройним Силам України за їхню мужність, що дозволяє проводити баскетбольні змагання в Україні, а також подякував спонсорам та партнерам, завдяки яким запорізький клуб продовжує боротися серед еліти українського баскетболу.

Віктор Стельмаков, президент БК Запоріжжя, із гордістю повідомив, що цього сезону команда нарешті зможе грати у рідному Запоріжжі. Також він офіційно вручив ігрові майки новачкам клубу – Серафиму Новікову, Владиславу Ніколайчуку, Сергію Скірі та Олександру Петренку.

Головний тренер БК Запоріжжя Валерій Плеханов підбив підсумки передсезонної роботи та розповів про комплектацію до нового сезону.

На жаль, через обстріли покинули клуб обидва легіонери Самі Рое та Сайвон Трейлор, але колектив продовжує працювати на результат.

Наостанок капітан команди Максим Нікітін разом із новачками відповіли на запитання журналістів, поділившись очікуваннями від майбутнього сезону Суперліги Favbet.

Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top