В одному з районів Запоріжжя вимкнуть газ – як надовго

В одному з районів Запоріжжя вимкнуть газ – як надовго

Мешканцям Заводського району вимкнуть газ у домівках

З 7 жовтня до кінця доби 8 жовтня у Заводському районі Запоріжжя у частини мешканців обмежать газопостачання. Це пов’язано з ремонтом мереж. Про це повідомили у телеграм-каналі Запоріжгазу.

Читайте також: Чат-боти, телефони та особисті кабінети — де запоріжцям передати показники за комунальні послуги

Спеціалісти зазначили, що тимчасове припинення газопостачання відбудеться у зв’язку з проведенням ремонтних робіт для безпечного постачання природного газу. Роботи триватимуть до кінця дня 8 жовтня. Після ремонту розпочнеться підключення споживачів.

Треба забезпечити доступ працівників до газових приладів своїх помешкань для проведення комплексу робіт з відновлення газопостачання.

Також фахівці нагадали, як безпечно користуватися газом. Важливо під час готування їжі тримати вікно на кухні відкритим. Оскільки для ефективної роботи газового обладнання потрібна достатня кількість повітря.

Раніше ми розповідали, як користуватись газом після прильоту поруч з вашим будинком. Спеціалісти із Запоріжгазу дали рекомендації містянам, щодо правильної поведінки з газом після прильоту.

Також ми писали, як запоріжцям заощадити електроенергію вдома. Під ворожими ударами енергетики намагаються забезпечити безперервну роботу енергосистеми України. Допомогти їм та країні сьогодні – обов’язок кожного свідомого українця. Як це зробити? Максимально заощаджувати електроенергію. Це дозволить не допустити масових і тривалих вимкнень побутових споживачів та критично важливих об’єктів соціальної інфраструктури.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top