У Мелітополі студентам фейкового університету окупанти пропонують стати двірниками

У так званому Мелітопольському держуніверстеті, який створили окупанти після захоплення міста, відбулася подія, яка яскраво демонструє рівень освіти в цьому псевдо-виші.

Згідно з уточненням РІА-Мелітополь, у фейковий університет заявилися фахівці окупаційного «центру зайнятості населення Запорізької області». Пропаганда повідомляє, що зі студентами «обговорювали ключові аспекти успішного працевлаштування, включно з використанням сучасних методів пошуку роботи, уміння переконливо презентувати себе перед роботодавцем, складання ефективного резюме та проходження співбесіди».

А далі було зовсім цікаво: присутні на зустрічі роботодавці «Екологіяресурс» (його основним видом діяльності є вивезення твердих побутових відходів) і «Тепло Мелітополь» надали інформацію про свої підприємства, а також «розповіли про переваги та умови роботи, соціальні гарантії, зокрема й для молоді. На заході виступили самі співробітники «Екологіяресурс», які є і студентами Мелітопольського державного університету. Вони поділилися досвідом працевлаштування та розповіли, як розпочалася їхня трудова діяльність».

Таким чином, коментує РІА, студентам елітного, за мірками рашистів, університету пропонують прибирати сміття. А найобдарованішим – працювати в захопленій тепломережі.

Сообщение У Мелітополі студентам фейкового університету окупанти пропонують стати двірниками появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top