До щему в серці: Олександр Пономарьов презентував пісню “Офіцери”

Співак Олександр Пономарьов презентував нову піснюОфіцери”, що готував до Дня захисників та захисниць України. Він і раніше виконував цю композицію, але під час виступів для військових.

Тепер є студійна версія та кліп.

Про що пісня Офіцери від Олександра Пономарьова

Артист зізнався, що композиція прийшла йому як одкровення. Через неї він може подякувати кожному і кожній, хто боронить Україну.

Хвилююся! За годину на моєму YouTube зʼявиться пісня, присвячена нашим захисникам і захисницям! Кожен з нас має, кого відмітити в цій пісні! І я із задоволенням відмічу! Слава Богу! Слава Україні! – написав перед виходом кліпу на своїй сторінці у Фейсбук співак.

 

https://life.fakty.com.ua/wp-content/uploads/sites/3/2024/10/04/oficzery-ponomarov.jpg

 

– Я не можу зараз писати пісні про любов чи щось веселе – не йде, не той час! Адже постійно спілкуюся з людьми, які пройшли великі випробування війною. Тому воєнною темою сильно переймаюся. Це впливає на всю мою нинішню творчість, – поділився Олександр Пономарьов.

У кліпі можна побачити кадри з реальної військової хроніки, оборонців Азовсталі та тих, кого забрала війна. Щодня ми платимо дуже високу ціну за нашу волю та незалежність.

Співак відзначив, що виконуючи пісню перед військовими не раз бачив сльози у їхніх мужніх та безстрашних очах.

– Ми всі маємо шанувати кожного українця, який взяв до рук зброю, щоби захищати нашу Україну. Маємо дякувати усім нашим військовим. Велика шана кожному офіцеру і кожному воїну. Україна переможе! – переконаний Олександр Пономарьов.

Реакція мережі на пісню Офіцери Олександра Пономарьова

В коментарях шанувальники також кажуть, що слухати пісню без сліз неможливо, бо за нею стоять глибокі сенси, втрати та вдячність військовим за їхню жертовність та подвиги.

/life.fakty.com.ua/ua/showbiz/do-shhemu-v-serczi-oleksandr-ponomarov-prezentuvav-pisnyu-oficzery/

Сообщение До щему в серці: Олександр Пономарьов презентував пісню “Офіцери” появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top