До Запоріжжя їде фестиваль сучасного мистецтва GOGOLFEST POKROVA

З 18 по 20 жовтня Запоріжжя вперше в своїй історії прийматиме міжнародний фестиваль сучасного мистецтва GOGOLFEST POKROVA.

Фестиваль має на меті підтримати мешканців прифронтового Запоріжжя сучасними українськими сенсами та об’єднати нас у спільній силі протистояння.

У програмі – виступи відомих українських гуртів Dakh Daughters, Пиріг і Батіг, Zapaska. І також унікальні театральні постановки – документальна вистава “Місто Марії”, українсько-німецький проєкт “Серце Матері” від режисера Владислава Троїцького, музичний перформанс “Сонячний народ” за поезією Миколи Вінграновського.

Ці вистави вже здобули визнання на європейських сценах і тепер будуть показані в Запоріжжі.  Кількість квитків обмежена! Придбати квитки можна за посиланням: musin.zp.ua/gogolfest/

Фестиваль відкриється величною 9-метровою інсталяцією “Дерево пам’яті” – центральною частиною майбутнього меморіального комплексу “Посадка”. Це символ вшанування пам’яті воїнів, які віддали життя за свободу України. Автором інсталяції є режисер та діючий військовий Дмитро Костюминський. Події відбуватимуться в укриттях та бомбосховищах з дотриманням усіх безпекових норм.

Кількість квитків обмежена! Придбати квитки можна за посиланням: musin.zp.ua/gogolfest/

Сообщение До Запоріжжя їде фестиваль сучасного мистецтва GOGOLFEST POKROVA появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top