Укрпошта розпочала передплатну кампанію першого півріччя-2025

Укрпошта розпочала передплатну кампанію на газети та журнали на I півріччя 2025 року.

Укрпошта оголошує старт передплатної кампанії на газети та журнали на перше півріччя 2025 року. Відтепер українці можуть оформити передплату за електронними каталогами на сайті компанії, а з 7 жовтня – за друкованими каталогами, які будуть доступні у всіх регіонах України, крім тимчасово окупованих територій, а також частини прифронтових Донецької, Луганської та Херсонської областей.

Оформити передплату можна зручно та швидко онлайн на сайті Укрпошти. Для того, щоб знайти потрібні видання, користувачам пропонується скористатися пошуком за:

назвою;

передплатним індексом;

тематикою.

На сторінці кожного видання доступна детальна інформація: мова видання, періодичність випуску, мінімальний термін передплати та інші деталі. Для тих, хто надає перевагу традиційним методам, передплата можлива у відділеннях Укрпошти або у листоноші.

В компанії також зазначають, що її каталоги налічують понад 1300 індексів. Отже, в кожного українця є можливість знайти для себе та своїх рідних щось цікаве та корисне: дітям можна передплатити журнали з малювання та моделювання, а дорослі можуть розгадувати кросворди та ребуси. До того ж за відсутності світла друковані медіа лишаються надійним джерелом отримання інформації.

Передплатна кампанія триватиме до 25 грудня 2024 року для загальнодержавних медіа та до 27 грудня 2024 року для місцевих видань.

Сообщение Укрпошта розпочала передплатну кампанію першого півріччя-2025 появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top