Тиждень розпочнеться з дощів: прогноз погоди в Запоріжжі

Перші вихідні жовтня в Запоріжжі видалися теплими й сонячними, однак вже з понеділка, 7 жовтня, очікуються дощі й прохолода.

Про це повідомляє Акцент з посиланням на дані синоптиків.

Прогноз погоди в Запоріжжі на тиждень

У неділю прийшов циклон Finny з південного заходу. Як завжди, не сам, а з атмосферними фронтами. Тому в неділю в західних, північних, центральних областях (окрім Дніпра з районами), на Одещині та Миколаївщині йтимуть дощі, можливо з грозами, — розповіда синоптикиня Наталка Діденко.

Запорізькому регіону пощастило з вихідними без опадів, але з понеділка з ранку до самого вечора у Запоріжжі небо буде вкрите хмарами. Опади спостерігатимуться протягом усього дня. Вранці очікується дрібний дощ, у другій половині дня — дощ із грозою, якому на зміну прийде дощ.

У вівторок, 8 жовтня, у Запоріжжі досвітні хмари вранці розсіються, а вдень знову зберуться, щоб ввечері звільнити небо від своєї пристуності вже повністю. Можливі невеличкі опади. Температура повітря опуститься до +18 градусів Цельсія вдень і до +12 градусів вночі.

https://meteofor.com.ua/

З середи, 9 жовтня, почне потриху теплішати. З середи по п’ятницю температура вдень становитиме до +23 градусів, а вночі опускатиметься до +10..+12 градусів.

Вже на наступних вихідних можливі дощі, однак більш точний прогноз варто очікувати в середині тижня.

Подписывайтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top