У Запоріжжі обрізатимуть дерева — як зміниться рух громадського транспорту

У Запоріжжі обрізатимуть дерева - як зміниться рух громадського транспорту

Обмеження триватимуть з 10:00 до 15:00 7 жовтня

У понеділок, 7 жовтня, відбудуться зміни у русі декількох трамваїв та тролейбусів — будуть обрізати дерева від площі Транспортної до зупинки «Автовокзал». Про це повідомили у Запорізькій міській раді.

Читайте також: У запорізькому муніципальному автобусі виявили понад пів сотні підроблених квитків — подробиці

Обмеження діятимуть з 10:00 до 15:00. На ділянці відключать контактну мережу та тимчасово призупинять рух трамваїв № 3, 16 та тролейбусів № 3, 8, 14.

  • Трамваї № 3, 16 з кінцевих зупинок «Запоріжжя Ліве» та «Павло-Кічкас» буде організовано від перехрестя пр. Соборного та вул. Поштової за напрямком: по вул. Земського лікаря Лукашевича, вул. Університетській, вул. Дніпровській та далі по вул. Поштовій в напрямку зупинки «ТЦ «Україна»» за маршрутами.
  • Тролейбус № 3 буде рухатися по маршруту «пл. Запорізька — Вокзал Запоріжжя-ІІ».
  • Тролейбус № 8 «Сімферопольське шосе — пл. Запорізька» буде ходити автономним ходом згідно з затвердженою схемою руху (працюватимуть два тролейбуси).
  • Тролейбус № 14 «Сімферопольське шосе — Набережна» буде ходити автономним ходом згідно з затвердженою схемою руху (працюватимуть три тролейбуси) та по маршруту «Набережна — Вокзал Запоріжжя-ІІ» (працюватимуть два тролейбуси).

Враховуйте ці зміни під час планування поїздок.

Раніше ми розповідали, що у Запоріжжі почали продавати проїзні квитки.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top