Релоковані до Запоріжжя профтехи можуть отримати грантову підтримку

Програма “Мріємо та діємо” (UNITY), яка втілюється Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), оголошує конкурс для участі в грантовій програмі для закладів професійної (професійно-технічної) освіти (П(ПТ)О), переміщених внаслідок російсько-української війни. Про це повідомляє Ресурсний центр “ГУРТ”.

Через повномасштабне вторгнення росії в Україну у 2022 році, більше 100 закладів вищої освіти були переміщенні та зазнали значного негативного впливу від військових подій.

У відповідь на потреби таких закладів, програма “Мріємо та діємо” прагне надати грантову підтримку переміщеним закладам аби сприяти відновленню якісної освіти в закладах П(ПТ)О, через запровадження новітніх технологій, які дозволять відновити/покращити освітній процес, імплементацію програм підтримки студентів та педагогічних колективів закладів тощо.

Цільова аудиторія: Заклади професійної (професійно-технічної) освіти (професійно-технічні училища; коледжі; технікуми; вищі професійні училища).

Очікувана тривалість проєктів: від 4 до 9 місяців

Бюджет проєкту: Від 5 000 до 25 000 доларів США

Детальну інформацію щодо конкурсу, а також необхідну документацію ви можете знайти за посиланням.

Інші деталі – на Ресурсному центрі “ГУРТ”

Сообщение Релоковані до Запоріжжя профтехи можуть отримати грантову підтримку появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top