Названо доступний суп на 100 калорій, який допоможе схуднути

Схуднення не завжди важкий процес, у ньому вам допоможуть смачні страви, зокрема суп. Він зігріє у холодні місяці та допоможе скинути вагу.
Як приготувати суп, від якого кілограми будуть танути, розповідає РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на TikTok дієтолога Метта Боксала.

Як приготувати суп для схуднення
ЕкспертМет Боксал поділився своїм ідеальним рецептом супу для схуднення. В цій першій страві всього 100 калорій на порцію, а готується вона дуже легко.
Все, що вам потрібно зробити, це засмажити одну моркву, 80 г нарізаної солодкої картоплі, 80 г помідорів, половину цибулини та два зубчики часнику.
Перш ніж поставити їх у духовку для приготування, додайте трохи солі, перцю та пластівців чилі та запікайте при 200°C 20 хвилин.
Після приготування просто помістіть овочеву суміш у блендер, додавши невелику кількість кокосового молока та 300 мл овочевого бульйону. Гарненько збийте все це в блендері, і ось у вас ідеально простий і надзвичайно здоровий суп!
Якщо ж ви хочете збагатити суп білком — додайте до нього сочевицю.
Суп допомагає схуднути тому, що ці продукти мають низьку калорійність і великий об’єм, що забезпечує насичення.
Це означає, що ви будете ситі довше і не захочете перекусувати калорійними продуктами.

@mattboxall_
WEIGHT LOSS SOUP!

Читайте також, 5 найефективніших порад, щоб схуднути на 9 кг.
Раніше ми писали про 10 найефективніших фітнес-порад чоловікам 50+.
Цей матеріал призначений для загальноосвітніх цілей і його не слід використовувати для постановки медичних діагнозів чи самолікування. Наша мета — надати читачам точну інформацію про симптоми, причини і методи виявлення захворювань. РБК-Україна не несе відповідальність за будь-які діагнози, які можуть бути поставлені читачами на основі матеріалів з цього ресурсу. Ми рекомендуємо не займатися самолікуванням, і у разі будь-яких занепокоєнь стосовно здоров’я звернутися до лікаря.

Share this post

нет
scroll to top