Смаколики для котів та собак — завдяки гранту запоріжанка відкрила свою справу

Смаколики для котів та собак - завдяки гранту запоріжанка відкрила свою справу

Завдяки гранту «Власна справа» вдалося відкрити зоомагазин — великим попитом користуються м’які іграшки-бобри

Марина Краснокутська все життя працювала у торговій сфері, і, нарешті, відважилася на відкриття власної справи. Допомогли у цьому грантові кошти від держави – 250 тисяч гривень. Захистити бізнес-план Марині Краснокутській вдалося з першого разу із допомогою працівників Запорізького обласного центру зайнятості. Про це розповіли на його сайті.

Читайте також: «Втратили все, але не побоялися почати власну справу на новому місці» — як родина з Мелітополя зуміла відкрити у Запоріжжі пекарню

Гроші гранту Марина витратила на обладнання та товар. Відкрила саме зоомагазин, бо дуже любить братів наших менших, і неодноразово допомагала безхатнім тваринам. Тож асортимент у свій магазин добирає дуже ретельно: якісні товари з натуральних та екологічних складових. Тут широкий вибір вологого та сухого корму для котів, собак, гризунів, птахів, також наповнювачі, лежанки, дряпанки та, звісно, іграшки. Підприємниця каже: великим попитом користуються м’які бобри, домашні улюбленці від них просто в захваті.

Окремо Марина виділяє смаколики для котів та собак. Всі вони — натуральні, просто висушені. Учасникам бойових дій та пенсіонерам тут надають знижки. У найближчому майбутньому збираються відкрити також онлайн-магазин.

Читайте також: Будівельник з Оріхова налагодив у Запоріжжі виробництво «споруд» для котиків — як йому це вдалося

Через службу зайнятості Марина Краснокутська працевлаштувала одного робітника, другого планує – у найближчому майбутньому.

«Тож Марина радить: втілюйте у життя свої ідеї, пробуйте – і все вийде!» — кажуть у центрі зайнятості.

Зверніть увагу

Детальна інформація про гранти «Власна справа» або у Contact-центрі ЗОЦЗ за номером 0 800 33 67 28, або на Телеграм-каналі обласного центру зайнятості.

Ми писали, як раніше запоріжанка шила купальники, а тепер речі для військових — вона волонтерить та відкрила власну справу.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top