Важные новости

Сергій Токарєв розповів про нову інвестицію Roosh Venture

Roosh Ventures інвестувала у французьку платформу для фрилансерів Jump

Нещодавно українська Roosh Ventures вклалася у французьку платформу Jump, яку створили для покращення умов роботи фрилансерів. Вона надає їм такі ж гарантії та можливості, які мають наймані працівники, а саме медичне страхування, соцзахист, корпоративні програми тощо. Загальна сума інвестицій в стартап в раунді серії А склала 11 млн євро. Про це на своїй сторінці LinkеdIn розповів Сергій Токарєв – ІТ-бізнесмен і партнер інвестиційної групи Roosh.

«Раді повідомити, що Roosh Ventures інвестувала у Jump – французький стартап, який значно полегшить життя фрилансерам», – зазначає інвестор.

Що відомо про Jump

Платформа дозволяє працювати з нарахуванням зарплати та бухгалтерським обліком, а укладені контракти забезпечать соціальні гарантії, доступність медичних страхових послуг і кредитування. До того ж, платформа забезпечує доступ до інструментів для щоденних завдань, як-от системи виставлення рахунків, віртуальні картки та відстеження активності.

«Jump робить майже всі складні завдання, аби фрилансери не відволікалися на бухгалтерію, підрахунок заробітної плати чи оформлення пільг. Це комплексне рішення, яке має всі шанси вийти за межі Франції та допомогти фрилансерам в інших країнах», – говорить Сергій Токарєв. 

Щоб збільшити популярність платформи серед поколінь зумерів і міленіалів, планується подвоїти кількість працівників на платформі до кінця 2024 року. Залучені інвестиції підуть на розширення впливу не лише у Франції, а й в інших європейських країнах.  

Компанію заснували у 2021 році Тібо Кулон, Ніколя Файон і Максим Буше. Старт Jump був досить вдалим, оскільки у перший же рік платформі вдалося залучити інвестиції на суму 4 млн євро. Кількість користувачів вже досягає 2000, а річний оборот складає 150 млн євро. 

Нагадаємо, венчурний фонд Roosh Ventures є одним з основних напрямів інвестиційної групи Roosh. Він вкладається в стартапи з фокусом на капіталізацію на стадіях від Pre-seed до Series А та має офіси у Києві, Лондоні та Парижі. 

За час свого існування Roosh Ventures вже інвестував в понад 40 компаній, серед яких Deel, Oura, Pipe, Playco, Arkis і Dapper Labs.

Share this post

нет
scroll to top