Естонські волонтери приїхали на Запорізький напрямок з автівками для бійців ФОТО, ВІДЕО

Днями українські військові, що служать на Запорізькому напрямку, отримали дві автівки від естонських та запорізьких волонтерів. Захисникам передані Citroen Jumper та Mitsubishi, а також спорядження – зарядні станції, медикаменти, антидронові сітки, вогнегасники, продукти, засоби гігієни, а також подарунки від дітей.

Подарунки для військових
Автівка для військових

Зв’язок з естонськими благодійниками вже більше року тримає волонтерка, депутатка від «ЄС» Галина Гончаренко.

В пошуках можливостей для допомоги вона познайомилась з естонцями в соцмережах. З тих пір бійці на Запорізькому напрямку вже не раз отримали потрібні подарунки з закордону.

Подарунки для військових

На цей раз автівки та спорядження передали бійцям спеціального підрозділу 23 бригади та артилерійського девізіону 65 бригади. Естонські благодійники виявили бажання приїхати одразу на передову.

Подарунки для військових

«Естонські волонтери сплотилися та об’єдналися, вони постійно збирають гроші, купують автомобілі, ремонтують автівки та готують їх до переїзду в Україну. Іноземці вже не вперше приїздять на фронт у Запорізьку область та особисто передають бійцям допомогу та подарунки. На цей час деякі з естонських волонтерів досить добре розмовляють та пишуть українською мовою», – розповіла журналістам Forpost Галина Гончаренко.

Подарунки для військових

Загалом за останній час Галина Гончаренко разом з однодумцями передали вже близько 15 автомобілів.

Юлія Христиченко

 

Читайте також: У Запоріжжі створять військове кладовище: що відомо

 

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Share this post

нет
scroll to top