У Запоріжжі запровадили нову адресну допомогу 58 тисяч: хто отримає

Вчора, 7 жовтня, відбулася позачергова сесія Запорізької міської ради, на якій депатати видідили гроші для адресної допомоги у розмірі 58 тисяч гривень.

Так, мешканці приватних будинків, які було пошкоджено внаслідок осбтрілів КАБами в останні декілька тижнів, зможуть отримати ці гроші на ремонт покрівлі. Наразі таких будинків налічується більше 350-ти. Найбільша кількість у Комунарському й Шевченківському районах.

Ми запровадили програму, через яку власник приватного будинку зможе отримати 58 тисяч гривень, щоб розпочати ремонт покрівлі. Десь цього буде достатнього, десь цього не вистачить, але це буде реальна можливість сворити умови для проживання в будинку, — пояснила секретарка міської ради Регіна Харченко.

За її словами, це буде разова допомога. Рішення про її виділення ухвалили також на фоні того, що в місті бракує робітників комунальних підприємств, які могли б займатися ремонтом пошкоджених будинків. Саме тому вирішено надавати гроші напряму власникам житла, аби вони самостійно займалися відновленням.


  • Пошкоджений КАБами будинок в Олександрівському районі відновлять
Подписывайтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top