Від першої серії я був у шоці: відомий актор із Запоріжжя розкрив таємниці другого сезону «Зв’язку»

Від першої серії я був у шоці: відомий актор із Запоріжжя розкрив таємниці другого сезону "Зв'язку"

Розпочався показ серіалу «Зв’язок 2», в якому знявся актор Віктор Андрієнко

7 вересня на Новому каналі стартувала прем’єра другого сезону серіалу «Зв’язок» у жанрі драмеді, що поєднує у собі комедію і драму.

Як нагадують на сайті Нового каналу, цей серіал — не звичайний скетчком, бо герої весь час спілкуються одне з одним по відеозв’язку. У кожній серії глядач стежитиме за історіями чотирьох сімей з різних куточків України, які розділила війна.

Читайте також: У новому сезоні серіалу «Скажені сусіди» з’явиться актриса Ольга Сумська — коли покажуть

Це серіал про те, як повномасштабна війна змінила нашу реальність, як ми ставали сильнішими. Та головне, про те, як українці не втрачають оптимізму, вірять у перемогу й знаходять причини, щоб сміятися.

У серіалі знімається наш відомий земляк, автор Віктор Андрієнко, який народився і виріс у Запоріжжі. У вересні він побував у рідному місті на Запорізькому міжнародному кінофестивалі ЗIFF.

На зустрічі з запорізькими глядачами в одному з просторів-укриттів, де побувала й журналістка zprz.city, Віктор Андрієнко згадував враження від першого сезону серіалу «Зв’язок»:

«Це — як леза ножа. Тому, що ми показували історичне реаліті, початок повномасштабної війни і в той же час повинні робити «гумор-іронію».

Де ви ще знайдете в Україні серіал, щоб люди в кінці другої серії плакали, причому всі?

Коли я побачив першу серію, то був у шоці. Я згадав, як був у перші дні війни. І в той же час у нас остається якась іронія, гумор, але не патологічний.

Той вибух, який дав по рейтингам «Зв’язок 1» — це ми пішли на ризик, ми не знали, як буде. Ми кожну сцену педантично проробляли.

Ми зробили таку річ, аналога якої немає«.

Актор згадував одну зі зворушливих сцен за участю свого героя, Семена Григоровича:

«Коли Григорович їде в Херсон рятувати людей, взяв свою лодку. Потрібен гумор, то він врятував не тільки людей, а й собаку. Сказав, собаку собі привіз. І там починаються проблеми з цією собакою. Коли знайшовся хазяїн, він прощається, не хоче віддавати… Зворушливі прості історії. Мені цікаво це робити».

Віктор Андрієнко зізнався, що дуже хвилюється перед виходом другого сезону, в якому покажуть події 2023 року.

Читайте також: Зірка серіалу «Жіночий лікар», актор Андрій Ісаєнко розповів про життя у Запоріжжі

Тож, у новому сезоні «Зв’язку» покажуть подальші події у житті героїв.

Серіал «Зв’язок 2» дивіться на Новому каналі з понеділка по четвер о 19.00.

Ми писали, що актриса Ольга Кіяшко розповіла про зйомки у «Жіночому лікарі», життя у запорізькому гуртожитку та стосунки з кіборгом Вячеславом Зайцевим.

Фото Нового каналу та автора

Джерело

Share this post

нет
scroll to top